AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Naciye Nurettin Taktak İlkokulu

Naciye Nurettin Taktak İlkokulu

Erkmen Mah. Korkut Bey Sk. No87 03300 Bolvadin/AFYONKARAHİSAR
Vizyon
Ülkemizin iyi insan yetiştirme politikalarının temel kaynağı ve fideliği olarak; Mustafa Kemal Atatürk‘ün “Büyük Türkiye” idealine ulaşmayı hedefleyen, Türkiye Cumhuriyetine ve topluma karşı görev ve sorumluluklarının bilincinde olan nesiller yetiştirmektir.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Amaçları ışığında; dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek kendini sürekli yenileyen, okuyan , inceleyen , araştıran , analiz ve sentezler yapabilen erdemli insan olmanın idealini taşıyan nesillerin yetiştiği; bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve bir üst öğrenime hazırlandığı; dünü bugüne, bugünü yarına bağlayan köprülerin kurulduğu; yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin elbirliğiyle çalışması sonucunda çevrede, bölgede ve ülkede etkin ve nitelikli “model okul” olmaktır.
Öğretim Şekli :Normal öğretim yapılmaktadır.
Sabah:08.40-12.00 Öğle:13.30-15.00
Karayolu ile ulaşım sağlanmaktadır.
İlçe merkezi
Okulumuz ilçe merkezinde olup il merkezine uzaklığı 60 km.dir.