AFYONKARAHİSAR / BOLVADİN - Naciye Nurettin Taktak İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3-A Sınıfı öğretmeni ve Kütüphanecilik Kulübü Danışman öğretmenimiz Elif Sultan ASLAN rehberliğinde 3-A sınıfı öğrencilerimizin "Kütüphaneler Haftası Kutlaması Programı"yapıldı.Program tüm öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi ve büyük beğeni topladı.Ayrıca öğrencilerimizin hazırlamış olduğu kitap okuma ayraçları çok beğenildi.

Mrt

Sivil Savunma Kulübü ve Afete Hazırlık Kulübü Dnışman Öğretmenimiz Şakir ARIKAN rehberliğinde "Sivil Savunma Günü Programı ve "Deprem Anında Personel Tahliye Tatbikatı"gerçekleştirdik.Öğrencilerimiz afetler ve deprem anında ve deprem sonrasında yapılması gerekenler konusunda pek çok bilgi elde ettiler.Program ve tatbikat büyük beğeni gördü.

Mrt

Okulumuz 2-A,3-A ve 4-A sınıflarının birlikte hazırladığı "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" tüm öğrencilerimiz tarafından ilgiyle ve beğeniyle izlendi.

Mrt

Okulumuz 3-A ve 4-A sınıflarının hazırlamış olduğu "12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı"tüm öğrencilerimiz tarafından ilgiyle izlendi.

Şbt

Okulumuzun "Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler" "Okçuluk" konulu pano düzenledik.

Ock

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 1.Dönemi başarıyla sona erdi.19 Ocak cuma günü okulumuzda karne heyacanı yaşandı.Tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamı dileriz.

Ock

Okulumuz 1.2.3.4.sınıf öğrencilerimiz "Karne Öncesi Etkinlik Haftası"kapsamında Bovadin Şehitliği'mizi ziyaret ederek duada bulundular.

Dilimizi Zenginleştirelim Projesi Etkinlikleri Sözlük Tasarım Yarışması

Ara

Okulumuzun "Hareketli Yaşam ve Sportif Faaliyetler" panosunu oluşturduk.

Ara

Okulumuz okul öncesi sınıfımız  "Dilimizi Zenginleştirelim Projesi"kapsamında etkinlikler yaptı.

Ara

Okul bahçemizin kısmi bölümlerinde zamanla bozulan, dağılan beton yüzeylerinin onarımını yaptık.

Kas

"10 Kasım Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN Vefatının 85.Yıl Dönümü Anma Programı " düzenledik..

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bir proglamla kutladık.

Kas

Okulumuzda "13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü"etkinlikleri olarak deprem anınında personel tahliye tatbikatı yaptık.